ARONIA ANTI OXI

LIČNA FORMULA

Napravljena za vaše specijalne potrebe. Za Vas napravljene po specijalnom postupku, od vrhunskih prirodnih sastojaka, garantuju maksimalnu efikasnost delovanja bioaktivnih komponenti.
Kreiranje jedinstvenih proizvoda kroz prilagođene formule prema vašim potrebama.
Formule prilagođene vašim potrebama mogu da budu složenosti od jednog sastojka do nekoliko različitih komponenti. Ovaj proces može uključivati izmenu postojećeg suplementa ili razvoj potpuno nove formulacije “od početka”. Rheapharm i Nutrika trenutno obezbeđuju nekoliko prilagođenih formulacija za naše redovne kupce sa specijalnim sastavom prilagođene potrebama pojedinca.
Ako ste vrhunski sportista ili ste izloženi velikom stresu dozvolite da Rheapharm i Nutrika kreiraju vašu jedinstvenu formulu Aronia anti oxi lična formula, pripremnjenu po specijalnom postupku ceđenja organskih bobica uz ekstrakciju moćnih antioksidativnih molekula iz kore i semena.

 

PRVI LIČNI PROIZVOD

Prvi proizvod u liniji ličnih preparata proizveden još 2012. godine kroz aktivnosti Nutrika kompanije u okviru evropskog naučnog projekta Bacchus, naučno i klinički je testiran i u sebi sadrži minimum 1000 mg ukupnih polifenola, visoke doze antocijana i prirodan izvor važnih minerala i vitamina. Osnovna lična formula u dozi od 100 ml sadrži dve maksimalno preporučene dnevne doze antioksidanasa. Uz prirodno obogaćenje ekstrakta najmoćnijih biljaka iz prirode ovaj preparat će omogućiti maksimalnu i produženu zaštitu od oksidativnog stresa, povrede kožno-vezivnog tkiva, ubrzati lečenje povreda mekog tkiva uz eliminaciju otoka. Ova formula je specijalno proizvedena za profesionalne sportiste i sve one koji su izloženi jakom stresu, zagađenju ili nekim tipom trovanja. Cena osnovnog preparata je 7.2 evra po dnevnoj dozi.

 

MINIMALNA PORUDŽBINA

Sve sledeće lične formule se izvode na osnovu podataka iz popunjenih anketa i pripremnjene su samo za vas i vaše zdravstvene probleme ili potrebe. Osnovna formula se obogaćuje prirodnim ekstraktima biljaka ili plodova, jako koncentrisanih iIi prečišćenih u određenim srazmerama da obezbede maksimalno delovanje. Lične formulacije se preporučuju bolesnicima od diabetesa, reumatoidnog artritisa, hroničnih migrena, kardiovaskularnih bolesti, rekovalescentima od operacija i malignih bolesti i svima koji žele da budu u kontroli svog zdravlja.
Prilagođene formulacije obično zahtevaju minimalne porudžbine (10 kutija po 20kom od 100ml) kao i duže vreme pravljenja, minimum dve nedelje. Ukupno 200 ličnih doza je dovoljno za više od tri ili čak 6 meseci korišćenja zavisno od vaših potreba.
Kontaktirajte nas za više informacija o specijalnim proizvodima, minimalnoj količini porudžbine i ceni ovih preparata.
Ako ste zainteresovni da naručite Vašu ličnu formula kontaktirajte nas e mailom i popunite anketu. Naš tim istraživača I lekara će na osnovu vaših iskrenih odgovora u anketi kreirati vašu ličnu formula i poslati upustvo za korišćenje i uspostavljanje zdravih navika uz povratak snage i zdravlja.

Vaša RheaPharm-Nutrika